تاریخ : سه شنبه 7 شهريور 1396

عقد تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی

به اطلاع می رساند تفاهم نامه رسمی همکاری دوطرفه بین دانشگاه مراغه و دانشگاه عمر حالیص دمیر (ömer halisdemir) از کشور ترکیه منعقد گردید.
این تفاهم نامه پس از پیگیری های فراوان با امضاء  پروفسور لطف الهی و پروفسور ادنان گورور (prof. Adnan GÖRÜR) روسای دانشگاههای مراغه و دانشگاه عمر حالیص دمیر در زمینه همکاری های دو جانبه علمی، آموزشی و فرهنگی بین این دو دانشگاه در تاربخ 28 ابان ماه 95 نهایی شد.
دکتر ابراهیم زاده مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه مراغه ضمن اعلام این خبر و ابراز خشنودی از فراهم شدن فعالیت های پژوهشی و آموزشی بین دو دانشگاه اظهار داشت که عمده بندهای این تفاهم نامه در خصوص تبادل استاد و دانشجو، تربیت مشترک دانشجو و همچنین انجام پروژه های مشترک مورد علاقه دوطرف از اول سال میلادی
2017 عملیاتی شده است و همکاران محترم و دانشجویان گرامی دانشکده ها و گروههای مختلف دانشگاه مراغه می توانند ضمن مراجعه به سایت دانشگاه (https://www.ohu.edu.tr) ، نظرات و درخواست های خودشان را جهت پی گیری به مدیریت همکاریهای علمی و بین المللی اعلام دارند.