تاریخ : چهارشنبه 1 آذر 1396

اطلاعیه: برگزاری سومین کارگاه آموزشی- تخصصی در زمینه اکولوژی 7 و 8 آذرماه 1396

به اطلاع می رساند دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه مراغه با همکاری بخش حشره شناسی گروه گیاهپزشکی در نظر دارد کارگاه آموزشی با مدرسی پروفسور سین چی از کشور تایوان برگزار نماید.
به اطلاع می رساند دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه مراغه با همکاری بخش حشره شناسی گروه گیاهپزشکی در نظر دارد کارگاه آموزشی با مدرسی پروفسور سین چی از کشور تایوان با موضوع زیر برگزار نماید.

Harvesting and Simulation the Variability of Population Growth and Predation
بهره برداری و شبیه سازی تنوع رشد جمعیت و شکارگری در اکولوژی

پروفسور سین چی
از دانشگاه: NIGDE ÖMER HALISDEMIR
 کشور ترکیه

محل برگزاری: دانشگاه مراغه، اتاق جلسه خانه فرهنگ
هزینه ثبت نام: مبلغ 200 هزار تومان برای اعضای محترم هیات علمی، مبلغ 100 هزار تومان برای دانشجویان مقطع دکتری و 50 هزار تومان برای دانشجویان کارشناسی ارشد

مدارک لازم:
  • کپی کارت شناسایی -
  • کپی فیش واریز شده به شماره حساب 546131947 بنام درآمدهای اختصاصی آزمایشگاه شاعا دانشگاه مراغه - بانک تجارت شعبه مرکزی -
  • تکمیل فرم ثبت نام  و ارسال به intercoop@maragheh.ac.ir
در ضمن گواهینامه شرکت در کارگاه آموزشی از طرف معاونت آموزشی- پژوهشی صادر می گردد.

جهت دریافت فرم ثبت نام اینجا کلیک کنید