تاریخ : شنبه 30 دي 1396

حمایت‌های سوئیس از فعالیت‌های چرخشی (Mobility Grants)

دانشگاه ZHAW به عنوان کانون هدایت همکاری‌های تحقیقاتی کشور سوئیس با موسسات آموزشی-پژوهشی جنوب آسیا و ایران، فراخوانی را در خصوص اعطای کمک‌هزینه‌های فعالیت‌های تحقیقاتی چرخشی (Mobitity Grants) با ایران و سایر کشورهای این منطقه منتشر کرده است.

کمک‌هزینه‌های حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی چرخشی، دانشمندان جوان را قادر می‌سازد تا در پروژه‌های تحقیق و توسعه‌ی بین‌المللی دخیل شوند. مشارکت این دانشمندان جوان در این پروژه‌ها منجر به برقراری ارتباطات جدید مابین مراکز تحقیقاتی دو کشور گردیده و در ادامه همکاری‌های مابین دو کشور را پایداتر می‌سازد. این حمایت‌ها، در ابتدا با هدف جذب استعدادهای جوان به کشور سوئیس اعطا می‌شود و در ادامه این افراد، محققین سوئیسی را تشویق می‌کنند تا با سفر به مراکز آکادمیک کشور مقابل راه‌های مبادله دانش را مابین دو کشور بگشایند.

درخواست‌ها برای استفاده از این حمایت‌ها تا تاریخ 31 مارچ 2018 (11 فروردین 1397) قابل ارائه می‌باشد.

به منظور کسب اطلاعات جزئی در این خصوص می‌توانید از وب‌سایت کانون هدایت همکاری‌های تحقیقاتی جنوب آسیا و ایران بازدید کرده و یا این فایل را که حاوی اطلاعات و فرم درخواست است مطالعه بفرمایید.