تاریخ : شنبه 5 اسفند 1396

پروژه تبادل مولانا

به استحضار کلیه اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می رساند برنامه مولانا تبادلات دانشجویی واعضای هیأت علمی را در سطح فردی جهت مقاصد آموزشی و پژوهشی حمایت می نماید.
به استحضار کلیه اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می رساند برنامه مولانا تبادلات دانشجویی و اعضای هیأت علمی را در سطح فردی جهت مقاصد آموزشی و پژوهشی حمایت می نماید. حمایت کننده مالی این برنامه شورای آموزش عالی کشور ترکیه می باشد.
به اطلاع می رساند برای سال تحصیلی 2019-2018 لازم است تا در بازه زمانی ماه فوریه لغایت ماه می(2018)، درخواست ها برای تبادل ارسال گردند پس از ارزیابی و بررسی تقاضا ها نتایج آن به شورای آموزش عالی کشور ترکیه ارسال خواهد گردید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.