تاریخ : سه شنبه 15 شهريور 1401

قابل توجه دانشجویان بین المللی (غیر ایرانی) متقاضی تحصیل در دانشگاه مراغه

به اطلاع دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیل در دانشگاه مراغه می رساند جهت دریافت اطلاعات شرایط و نحوه پذیرش در دانشگاه مراغه، با شماره تلفن¬¬های 09130104335 سرکار خانم حمیده قربانی (کارشناس گروه همکاری های علمی بین المللی) تماس حاصل فرمایند و یا با آدرس¬های ایمیل زیر در ارتباط باشند:
قابل توجه دانشجویان بین المللی (غیر ایرانی) متقاضی تحصیل در دانشگاه مراغه
 به اطلاع دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیل در دانشگاه مراغه می رساند جهت دریافت اطلاعات شرایط و نحوه پذیرش در دانشگاه مراغه، با شماره تلفن­­های  09130104335 سرکار خانم حمیده قربانی (کارشناس گروه همکاری های علمی بین المللی)  تماس حاصل فرمایند و یا با آدرس­های ایمیل زیر در ارتباط باشند:
intercoop@maragheh.ac.ir; morshedloo@maragheh.ac.ir
This is to inform that international students who intend to study at University of Maragheh may contact Ms. Ghorbani (Secretary of the Department of International Scientific Cooperation) at +98 9130104336 to obtain information on requirements for admission. The applicants could also send their inquiries to the following email addresses: