تاریخ : شنبه 26 آذر 1401

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه لوندرینا برزیل و دانشگاه مراغه منعقد گردید

به گزارش مدیریت همکاری های علمی بین المللی پانزدهمین تفاهم نامه همکاری بین دانشگاهی منعقد گردید. اين تفاهم نامه که به امضاي دکتر Marta Regina Gimenez Favaro رئیس دانشگاه لوندرینا و دکتر محمد زادشکویان، رئيس دانشگاه مراغه رسيده، مشتمل بر چهار ماده و نه بند است و به سه زبان فارسي، پرتغالي و انگليسي تنظيم شده است.
اهم اهداف این قرارداد همکاری مشترک به منظور هدایت و تبیین طرح های تحقیقاتی مشترک اساتید و دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی؛ بهره ­مند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان فکری، تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، ارتباطات بین المللی و داده های قابل استفاده در پژوهش و تحقیق براساس مقرارت وزارت عتف و همکاری در زمینه توسعه اهداف آموزشی و تبادل اساتید، دانشجویان و کارکنان اداری می باشد.
دانشگاه لوندرینا در سال 1970 تأسیس و در سال 1971 به ‌عنوان یک دانشگاه دولتی به رسمیت شناخته شد. این دانشگاه در رتبه بندی تایمز 2023 در بین بهترین دانشگاه‌های برزیل قرار دارد و در میان 73 مؤسسه برزیلی در این رتبه‌بندی، لوندرینا بیست و ششمین دانشگاه برتر دولتی است.
جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمائید.