تاریخ : شنبه 15 مهر 1396

سومین نشست هم اندیشی با دانشجویان دکتری

به اطلاع می رساند سومین نشست هم اندیشی با دانشجویان دکتری دانشگاه جهت بهره گیری از فرصت مطالعاتی 6ماهه خارج از کشور در روز سه شنبه مورخه 96/07/18، ساعت 11 صبح( در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشکده کشاورزی) تشکیل خواهد شد.
به اطلاع می رساند سومین نشست هم اندیشی با دانشجویان دکتری دانشگاه جهت بهره گیری از فرصت مطالعاتی 6ماهه خارج از کشور در روز سه شنبه مورخه 96/07/18، ساعت 11صبح( در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشکده کشاورزی) تشکیل خواهد شد. از تمامی دانشجویان دکتری ورودی 93، 94و 95دعوت بعمل می آید در این جلسه حضور بهم رسانند. شایان ذکر است دستور جلسه ، معرفی شرایط و ضوابط استفاده از فرصت مطالعاتی خارج و داخل کشور، شرکت دانشجویان در کنفرانس های بین المللی و همینطور هم اندیشی و مشورت و پاسخ به پرسش های احتمالی دانشجویان و همکاران گروه های حاضر در جلسه خواهد بود.