تاریخ : شنبه 22 مهر 1396

نشست مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه با دانشجویان دکتری برگزار شد

سومین نشست و جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دوره دکتری ورودی 93، 94 و 95 با مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه ، 18 مهر ماه 1396 در محل اتاق جلسات دانشکده کشاورزی برگزار شد.
سومین نشست و جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دوره دکتری ورودی 93،  94 و 95 با مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه ، 18 مهر ماه 1396 در محل اتاق جلسات دانشکده کشاورزی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که اولین نشست دانشجویان دکتری در سال تحصیلی جدید به شمار می رود، دکتر ابراهیم زاده(مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه)، سخنرانی کوتاهی ایراد کرد. محور سخنرانی معرفی شرایط و ضوابط استفاده از فرصت مطالعاتی خارج و داخل کشور، شرکت دانشجویان در کنفرانس های بین المللی و همینطور هم اندیشی و مشورت و پاسخ به پرسش های احتمالی دانشجویان بود. وی خطاب به دانشجویان تاکید کرد: با عنايت به ابلاغ سازمان امور دانشجويان مبني بر لزوم الكترونيكي شدن روند ارائه درخواست و بررسي فرصت تحقيقاتي كوتاه مدت ۶ ماهه دانشجويان دكتري ضروريست دانشجويان محترم جهت ارائه درخواست و ثبت نام قبل از مراجعه به دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بایستی به سامانه جامع امور دانشجويان (سجاد) به آدرس http://Portal.Saorg.ir مراجعه و نسبت به دريافت كد رهگيري اقدام نمايند.

در این جلسه، دکتر شکاری(معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه)، دکتر باقری (ریاست دانشکده کشاورزی) دکتر مهدی زاده(ریاست دانشکده علوم پایه)، دکتر صادقی(مدیر آموزشی دانشگاه)، دکتر پاشایی( مدیر گروه ریاضی)، دکتر اعظم پارسا( مدیر گروه گیاه پزشکی)، دکتر نصیری ( مدیر گروه تولید و ژنتیک گیاهی) حضور داشتند و به تعدادی از سوالات شفاهی دانشجویان پاسخ دادند.
بیشترین سوالات دانشجویان در خصوص آیین نامه های مربوطه، ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی، ارایه مقالات، امکانات رفاهی در کشورهای مختلف و ... بود.