تاریخ : دوشنبه 21 آبان 1397

برگزاری سخنرانی علمی با عنوان " تکنیک های تولید انرژی های تجدید پذیر بدون هدر رفت "

سخنرانی علمی با حضور ژیوو میلادینویچ، محقق و دانشمند سوئیسی، روز یکشنبه 20/08/97 راس ساعت 12:00 در آمفی تئاتر فجر دانشگاه مراغه برگزار گردید.
سخنرانی علمی با حضور ژیوو میلادینویچ، محقق و دانشمند سوئیسی، روز یکشنبه 20 آبان ماه 1397 راس ساعت 12:00 در آمفی تئاتر فجر دانشگاه مراغه برگزار گردید.
بعد از عرض خیر مقدم به میهمانان خارجی و داخلی، این محفل علمی با زبان آلمانی همراه با ترجمه فارسی با موضوع " تکنیک های تولید انرژی های تجدید پذیر بدون هدر رفت " آغاز گردید.
از عناوین مهم مطرح شده در این برنامه تلفیقی از روشهای مدرن برای تصفیه آب و دریافت انرژی ، سیستم تولید گاز و برق بصورت کاملاً ارگانیک و با استفاده از ضایعات چوب درختان جنگلی و در نهایت با استفاده از پودر کربن اکتیو بود.
در پایان جلسه برنامه پرسش و پاسخ اجرا گردید.
از جمله سوالات مطرح شده نحوه تجدید پذیر بودن این نوع تصفیه، نحوه انتقال آب و اینکه آیا این روش تصفیه صرفه اقتصادی دارد یا خیر، بود.