تاریخ : شنبه 29 دي 1397

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه مراغه و دانشگاه پلی تکنیک قبرس

در راستای شروع روابط و گسترش همکاری های علمی بین المللی، تفاهم نامه همکاری به همت دفتر همکاری های علمی و بین المللی میان دانشگاه مراغه و دانشگاه پلی تکنیک قبرس به امضا رسید.

تفاهم نامه همکاری با دانشگاه پلی تکنیک قبرس در دانشگاه مراغه به امضاي دکتر محمدعلی لطف الهی یقین رئیس دانشگاه مراغه و پروفسور Andreas Anayiotos رئیس دانشگاه پلی تکنیک قبرس در تاریخ 14 آبان ماه 1397 به امضا رسيد تا فصل تازه اي در مبادلات علمي بین المللی بین دو دانشگاه آغاز گردد. با توجه به اهمیت همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، این تفاهم نامه در قالب ایجاد همکاری های علمی، تخصصی، تبادل استاد و دانشجو، همچنین مشارکت فعال استادان و محققان در زمینه علم و فناوری و برگزاری دوره‌های مشترک برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، به منظور توسعه روابط علمی به امضا رسید.

دانشگاه فنی CYPRUS در رتبه بندی تایمز سال 2019 در بازه رتبه 300 را کسب نموده است. این دانشگاه دارای 6 دانشکده و 15 دپارتمان می باشد
.