تاریخ : چهارشنبه 10 بهمن 1397

یستمین کنگره ملی و هشتمین کنگره بین‌المللی زیست‌شناسی

بیستمین کنگره ملی و هشتمین کنگره بین‌المللی زیست‌شناسی ایران در راستای تحقق بخشیدن به اهداف سند ششم توسعه علمی کشور و نقشه جامع علمی جمهوری اسلامی ایران و با هدف ایجاد فضای تعامل و هم‌اندیشی علمی بین محققان و دانشمندان علوم زیستی در سطح بین‌المللی در تاریخ 31 مرداد ماه 1397 و به میزبانی دانشگاه مراغه برگزار گردید.
در این همایش در کنار ارائه آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری در زمینه‌های مختلف علوم زیستی، نشست‌های هم‌افزایی و هم‌اندیشی به‌منظور بحث و تبادل نظر بین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و متخصصان در ارتباط با پروژه‌های تحقیقاتی جدید و چشم‌اندازهای آنها و همچنین کارگاه‌های آموزشی تخصصی برگزار شد.

محورهای کنگره
زیست­‌شناسی گیاهی:
فیزیولوژی گیاهی
سیستماتیک گیاهی
اکولوژی گیاهی
سلولی و تکوینی گیاهی
تکامل گیاهی

زیست­‌شناسی جانوری:
فیزیولوژی جانوری
سیستماتیک جانوری
اکولوژی جانوری
تکامل جانوری

زیست­‌شناسی سلولی و مولکولی:
ژنتیک
بیوشیمی
بیوفیزیک

زیست­‌شناسی میکروبی (میکروبیولوژی):
فیزیولوژی میکروبی
اکولوژی میکروبی
تکامل میکرو ارگانیسم ها

زیست­‌شناسی کاربردی:
    بیوتکنولوژی
    نانوبیوتکنولوژی
    حوزه­‌های مرتبط علوم پزشکی (سلول­‌های بنیادی، پزشکی مولکولی، ایمونولوژی، هماتولوژی، بافت­‌شناسی و ...)
    گیاهان دارویی
    حوزه‌­های مرتبط علوم کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات، علوم باغبانی، تولیدات کشاورزی، گیاه­‌پزشکی و ...)
    منابع طبیعی
    محیط زیست
    شیلات و آبزیان
    زیست فضا
شما می توانید جهت دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنگره به لینک های مقابل مراجعه فرمایید.