تاریخ : دوشنبه 3 تير 1398

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مراغه و دانشگاه "کاتانیا" ایتالیا

در راستای گسترش همکاری‌های علمی و بین¬المللی؛ تفاهم‌نامۀ همکاری میان دانشگاه مراغه و دانشگاه کاتانیا کشور ایتالیا به امضا رسید.
دانشگاه کاتانیا ایتالیا در سال ۱۴۳۴ میلادی در شهر کاتانیا در جزیره سیسیل تاسیس شد. این دانشگاه قدیمی ترین دانشگاه شهر سیسیل، سیزدهمین دانشگاه قدیمی ایتالیا و بیست و نهمین دانشگاه قدیمی جهان می باشد. که در رتبه­بندی تایمز در سال جاری رتبه 500-600 را کسب نموده است. حدود 4۰۰۰۰ دانشجو در دانشگاه کاتانیا مشغول به تحصیل هستنددانشگاه کاتانیا ایتالیا هم اکنون دارای ۱۸ گروه آموزشی است که در کنار وظایف مرسوم خود در پژوهش های علمی، تصدی ساماندهی و مدیریت فعالیت های آموزشی را نیز برعهده دارد.
بر اساس این تفاهم نامه امکان تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره­های مشترک آموزشی و پژوهشی، حمایت از پایان نامه­های مقاطع تحصیلات تکمیلی، اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک بین دو دانشگاه فراهم گردیده است.