تاریخ : شنبه 5 مرداد 1398

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مراغه و موسسه تحقیقاتی و آموزشی نانو بیو تکنولوژی و نانو سیستم کاربردی آذربایجان و اوکراین

در راستای گسترش همکاری‌های علمی و بین المللی؛ تفاهم‌نامۀ همکاری میان دانشگاه مراغه و موسسه تحقیقاتی و آموزشی نانو بیو تکنولوژی و نانو سیستم کاربردی آذربایجان و اوکراین به امضا رسید.
تفاهم نامه منعقد شده ما بین دکتر محمد علی لطف الهی یقین، رئیس دانشگاه مراغه و روشن خلیلف، رئیس موسسه مشترک تحقیقاتی و آموزشی نانو بیو تکنولوژی و نانو سیستم کاربردی آذربایجان و اوکراین با هدف انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک، تبادل استاد و دانشجو، حمایت از پروژه های تحقیقاتی و برگزاری دوره های مشترک آموزشی و پژوهشی به امضا رسید.
تفاهم نامه دیگری نیز در این نشست فی ما بین دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه و دانشکده بیو فیزیک دانشگاه باکو به امضا طرفین رسید.