تاریخ : سه شنبه 12 آذر 1398

در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی صورت پذیرفت؛

تفاهم نامه همکاری علمی و آموزشی بین دانشگاه بهاءالدین زکریا پاکستان و دانشگاه مراغه منعقد گردید.
در این تفاهم نامه که با هدف ترویج و توسعه همکاری‌های علمی بین المللی فی مابین محققان و اساتید ایرانی و پاکستانی منعقد گردیده است، ترویج برنامه‌های پژوهشی، تحقیقات مشارکتی، تبادل استاد جهت پیگیری فعالیت‌های تحقیقاتی مشترک، برگزاری دوره‌های مشترک تحصیلی در رشته‌ها و مقاطع مختلف از موضوعات مهم است.
دانشگاه بهاءالدین زکریا پاکستان در سال 1975 میلادی در شهر پنجاب پاکستان تأسیس شد. حدود 26660 دانشجو در این  دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه بهاءالدین زکریا هم اکنون دارای بیش از 50 گروه آموزشی و 630 استاد می­باشد.
این تفاهم نامه در تاریخ 25 اکتبر 2019 به امضای دکتر محمد علی لطف الهی یقین-رئیس دانشگاه مراغه- و KundiDr. Mansoor Akbar - رئیس دانشگاه بهاءالدین زکریا - رسیده است.