تاریخ : دوشنبه 25 آذر 1398

سخنرانی علمی پروفسور بیرول کایا در زمینه هیدرولیک و برگزاری نشست دو جانبه با ریاست دانشگاه مراغه

سخنرانی علمی پروفسور بیرول کایا استاد و ریاست دانشکده عمران دانشگاه دوکوز ایلول ازمیر،ترکیه در زمینه هیدرولیک با عنوان “Differential Quadrature Method for Solution of Linearized St. Venant Equations” با حضور جمعی از دانشجویان و علاقمندان در دانشگاه مراغه برگزار گردید.
به گزارش روابط بین الملل دانشگاه مراغه، سخنرانی علمی پروفسور بیرول کایا از ترکیه با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید گروه مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه در سالن اوحدی برگزار گردید.
در این جلسه روشهای حل معادلات دیفرانسیل توسط استاد کایا معرفی گردید و علاقمندان از مطالب علمی و بروز این استاد فرهیخته بهره بردند.
در ادامه جلسه پروفسور بیرول کایا به سوالات دانشجویان و اساتید گروه مهندسی عمران پاسخ داد.
درحاشیه این سخنرانی طی نشستی مشترک پروفسور کایا ریاست دانشکده عمران دانشگاه دوکوز ایلول ازمیر،ترکیه با پروفسور محمد علی لطف الهی یقین ریاست دانشگاه مراغه در مورد همکاری های دو طرفه گفتگو کردند.