تاریخ : چهارشنبه 3 ارديبهشت 1399

همکاری علمی و آموزشی بین دانشگاه خزر و دانشگاه مراغه

به گزارش روابط عمومی و به نقل از دفتر همکاری¬های علمی بین¬المللی دانشگاه مراغه، تفاهم¬نامه آموزشی و پژوهشی میان این دانشگاه و دانشگاه خزر منعقد گردید.
دانشگاه خزر دارای سه شعبه در شهرستان باکو و چهار دانشکده ( دانشکده مهندسی و علوم کاربردی، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشکده علوم انسانی و علوم اجتماعی و دانشکده آموزش و پرورش) می­باشد و حائز رتبه  بین ۲۰۰ الی ۳۰۰ در رتبه بندی موسسه تایمز در سال ۲۰20 می باشد.  در حال حاضر این دانشگاه با بیش از بیست موسسه و مرکز تحقیقات و بالغ بر ۲۵۰۰ دانشجو و ۲۵۰ استاد و  عضو هیأت علمی مشغول به فعالیت می¬باشد.
از محورهای این تفاهم نامه می­توان به:
  • تبادل استاد و دانشجو برای پیگیری فعالیت­های تحقیقاتی مشترک
  • جذب دانشجوی بین­المللی
  • برگزاری دوره­های تحصیلی و کارگاه­های مشترک در رشته­ها و مقاطع مختلف
و ... اشاره کرد.
این تفاهم­نامه به امضای دکتر محمدعلی لطف­الهی یقین- رئیس دانشگاه مراغه- و دکتر Irada Khalilova –رئیس دانشگاه خزر- رسیده است و توسعه به­کارگیری روش­های نوآورانه جهت پیشبرد برنامه­های مشترک و تسهیل امکان دسترسی به آزمایشگاه­ها، زیرساخت­های تحقیقاتی و کتابخانه­های طرفین به منظور انجام امور پژوهشی و نظارت علمی از بندهای مهم آن به شمار می­روند.