تاریخ : شنبه 13 شهريور 1400

حضور دانشگاه مراغه در جمع دانشگاههای برتر جهان

رتبه بندی دانشگاه‌های جهان توسط نظام رتبه بندی تایمز (سال 2022)، تعداد 1600 دانشگاه را از 99 کشور در بردارد؛ در این میان از کشور جمهوری اسلامی ایران تعداد 58 دانشگاه در این فهرست قرار دارند.
نظام رتبه بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه بندی بین‌المللی دانشگاه‌هاست که روش شناسی این رتبه بندی از 13 شاخص در قالب ۵ معیار آموزش ( با وزن 30%)، پژوهش (با وزن 30%)، استنادات (با وزن 30%)، درآمد صنعتی (با وزن 2/5%) و وجهه بین المللی ( با وزن 7/5%) بهره جسته است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط این موسسه، دانشگاه مراغه با قرار گرفتن در بازه رتبه 1000-801 در جمع 58 دانشگاه ایرانی حاضر در میان دانشگاه‌های برتر دنیا قرارگرفتهاست. لازم به ذکر است که در بین 58 دانشگاه ایرانی، دانشگاه مراغه رتبه 24 ام را به خود اختصاص داده است.

این موضوع نویدبخش عملکرد هرچه بهتر دانشگاه‌ مراغه در نظام های رتبه بندی معتبر بین‌المللی می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه فرمائید.