تاریخ : يکشنبه 1 خرداد 1401

تفاهم‌نامۀ همکاری میان دانشگاه مراغه و دانشگاه کمرینو ایتالیا به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

دانشگاه مراغه و دانشگاه کمرینو ایتالیا، به منظور گسترش همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری و همچنین گسترش روابط علمی میان جمهوری اسلامی ایران و کشور ایتالیا تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی امضا کردند.
هدف از امضای این تفاهم نامه، ترویج و گسترش همکاری های علمی میان طرفین و زمینه‌های مورد علاقه مشترک در حوزه های مختلف و بر اساس اصول برابری و منافع مشترک است.
دانشگاه کمرینو اولین دانشگاه تأسیس شده در ایتالیا فعالیت خود را از سال ۱۷۲۷ میلادی آغاز کرد و امروزه به عنوان یکی از دانشگاه‌های صاحب نام در جهان (دارای رتبه 500 در رتبه بندی تایمز) شناخته می‌شود. این دانشگاه در حال حاضر دارای بیش 10۰۰۰ دانشجو و ۶۲۰ عضو هیأت علمی در رشته های شیمی، ریاضی، فیزیک، بیوتکنولوژی، حقوق، داروسازی و ... می باشد.